Secili nga ju, ka disa limite, prandaj ne,
në Raiffeisen Bank ju japim mundësinë
që të ulni këstin e Kredisë tuaj Personale sa të dëshironi...

Duke fi­lluar nga data 1 Prill 2017 Raiffeisen Bank
vjen sërish me interes ­fiks 5.9% për vitin e parë të kredisë
dhe mundesine e percaktimit te kestit sipas nevojave tuaja.


Raiffeisen Bank ju do të keni këste lehtësisht të përballueshme
dhe mundësi për të plotësuar çdo dëshirë dhe nevojë tuajën.

Aplikoni online këtu ose vizitoni një nga shumë degët tona.
Ju do të keni në dispozicion një staf të specializuar
i cili do t’ju shërbejë me shpejtësi dhe efikasitet.

Formular Aplikimi Online


Rreth jushRreth jush

Të dhënat e kontaktit tuaj


Të dhënat e punësimit tuajShpenzimet

Ku e merrni pagën?
*Këto fusha janë të detyrueshme

L

Top