Apartament


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Veçori

3
Dhoma

1
Banjo

66.5m²
Sipërfaqja

66.5m²
Sipërfaqje Ndertese

8512
Zona Kadastrale

Certifikatë pronësie

Shitur

Përshkrimi

Apartamenti ka siperfaqe te regjistruar 66.5m2 dhe ndodhet ne buze te rruges “Ibrahim Buzhiqi” e cila eshte degezim i rruges kryesore qe te con ne drejtim te Stadiumit.Apartamenti ndodhet ne katin perdhe dhe perbehet nga tre dhoma, nje korridor, nje nyje sanitare dhe ambjent i pershtatur gatimi ne korridor.Nyja sanitare eshte veshur me pllaka majolike dhe e pajisur me te gjitha elementet hidosanitar te domosdoshem me ndricim natyral. Banesa eshte me mur te perbashket me banesen tjeter perbri.

Harta

Rr. "Ibrahim Buzhiqi", Durrës

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu