Garazhd


  • 1
  • 2
  • 3

Veçori

22m²
Sipërfaqja

22m²
Sipërfaqje Ndertese

8160
Zona Kadastrale

Certifikatë pronësie

Shitur

Përshkrimi

Ndertesa ne te cilen ben pjese garazhi ndodhet ne rrugen " Petro Nini Luarasi ", ne qytetin e Tiranes prane Tregut Elektrik dhe shkolles Mihal Grameno. 

Vendparkimi G 20 ka dimensione 3.7 x 5.9 m dhe ndodhet ne katin e dyte nentoke te nderteses.

Kalimi per ne kete kat realizohet me ane te pandusit b/a nga kati i pare nentoke.

Aksesi per ne katin e pare nentoke te nderteses realizohet me ane te pandusit b/a, te pozicionuar ne anen veri - lindore te saj drejteperdrejte nga rruga " Todi Shkurti ".

Zona ku ndodhet ndertesa eshte zone urbane me orientim banimi dhe sherbimi e cila karakterizohet nga nje nderthurje e objekteve ekzistues te tipit pallate 4-5 kat me objekte te reja shumekate si dhe objekte te ulta 2-3 kat te tipit vila individuale.

Kufizimet e nderteses, ne te cilen ben pjese prona jane:

ne Veri - me ndertese 1 kat, ne Jug - me rruge te brendshme kalimi midis ndertesave, ne    Lindje - me rrugen " Todi Shkurti ", ne Perendim - me shesh ne funksion te nderteses.

Hyrja ne bodrume dhe garazhe realizohet nga hapesirat e perbashketa te kalimit. Gjithashtu kalimi ne katin e dyte nentoke realizohet edhe me ane te dy ashensoreve te nderteses.

Hyrja dhe dalja ne ndertese realizohet me ane te rruges " Todi Shkurti ", e pozicionuar ne anen lindore te nderteses.

Harta

Rr. Petro Nini Luarasi, prane tregut elektrik, Tiranë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu