Njësi


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Veçori

1
Banjo

48.4m²
Sipërfaqja

48.4m²
Sipërfaqje Ndertese

8350
Zona Kadastrale

4,000,000
Leke

Certifikatë pronësie

Shitur

Përshkrimi

Njësia nr. 6/445-N7 pozicionohet në katin përdhe të ndërtesës 12 kat dhe është e orientuar në fasadën perëndimore të saj.Hyrja në njësinë  realizohet nga fasada perëndimore e saj nëpërmjet trotuarit që rrethon ndërtesën në të gjitha anët e saj, i cili është i shtruar me pllaka dekorative betoni.Njësia përbëhej nga një ambient kryesor shërbimi dhe një ambient tualeti.

Harta

Blv." Zogu i I-rë",Tiranë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu