Njësi


  • 1
  • 2
  • 3

Veçori

90.17m²
Sipërfaqja

90.17m²
Sipërfaqje Ndertese

8561
Zona Kadastrale

4,900,000
Leke

Certifikatë pronësie

Per Shitje

Përshkrimi

Rreth 600m në veri të godinës të Bashkisë të Qytetit të Korcës,zona ku përfshihet prona përbën një zonë me karakter miks,rezidencë komerciale me lokale,njësi tregtare dhe gjithashtu është e formuar më së miri  nga ana urbane.Prona ndodhet në katin përdhe të një ndërtese polifunksionale me 12 kate të quajtur "City Centre" dhe kufizohet nga lindja me rrugën "Midhi Kostani",nga perëndimi me rrugën  "Kico Greco".

Harta

Rr."Midi Kostani",brenda Qëndres Tregtare "City Center",Korcë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu