Përshëndetje, unë jam Rona,

ndihmësja juaj virtuale.

Funksionoj bazuar në inteligjencën artificiale.

I përgjigjem shpejt dhe saktë çdo pyetjeje

në lidhje me Raiffeisen Bank.

Përshëndetje, unë jam Rona,

ndihmësja juaj virtuale.

Funksionoj bazuar në inteligjencën artificiale.

I përgjigjem shpejt dhe saktë çdo pyetjeje

në lidhje me Raiffeisen Bank.

Më pyet për gjithçka në lidhje me Raiffeisen Bank

 • Jam këtu për ty 24/7 dhe përgjigjem brenda pak sekondave.
 • Platformat ku mund të komunikojmë bashkë janë Facebook Messenger, Viber.
 • Përpiqem ti përgjigjem çdo pyetjeje. Unë nuk jam vetëm, shpesh më ndihmojnë edhe kolegët e mi operatorë të bankës.

Pyetjet më të shpeshta që më kanë bërë:

 • Sa është balanca e llogarisë sime?
 • Sa është gjendja në kartën time të kreditit?
 • Sa është detyrimi minimal i kartës sime të kreditit?
 • Cila është dega më e afërt me vendodhjen time?
 • Ku mund të gjej ATM më të afërt për tërheqje?
 • Ku mund të gjej ATM më të afërt për depozitim?
 • Sa është interesi për kredi personale?
 • Sa është interesi për kredi për blerje shtëpie?
 • Si mund të hap linjën e Overdraft?
 • Si mund te zhbllokoj llogarinë e RaiffeisenON?
 • Çfare komisioni aplikohet per të transferuar para?
 • Si mund të aplikoj për kartë?
 • Si mund të bllokoj kartën?
 • Si mund të aplikoj për PIN të ri?
 • Kur jeni hapur?
Nëse të pëlqen komunikimi me mua, së shpejti do të vij me më shumë gjëra të reja për ty.