Raiffeisen Bank

Ju lutemi, merrni një moment dhe na tregoni për përvojën tuaj me platformën dixhitale Raiffeisen ON. Ne jemi të lumtur të dëgjojmë nga ju për të përmirësuar platformën dhe shërbimin tonë.

Ju mund të përzgjidhni më shumë se një alternativë për përgjigjen tuaj.
Fushë e detyrueshme për tu plotësuar *

1 of 6Sa e lehtë është për ju të gjeni informacion për shërbimet dhe funksionalitetet që ofron platforma dixhitale Raiffeisen ON?

 • Shumë
  e vështirë

 • Shumë
  e lehtë

2 of 6Sa e thjeshtë është për ju të përdorni shërbimet që ofron platforma dixhitale Raiffeisen ON?

 • Shumë
  e ndërlikuar

 • Shumë e
  thjeshtë

3 of 6Në përgjithësi, si do ta vlerësonit eksperiencën tuaj në platformën dixhitale Raiffeisen ON?

 • Shumë
  negative

 • Shumë
  pozitive

4 of 6Nisur nga eksperienca juaj me platformën dixhitale Raiffeisen ON, sa do ta rekomandonit atë tek të njohurit tuaj?

 • Min.

 • Max.

Ju lutemi mund të na tregoni arsyen e vlerësimit?

5 of 6Unë përdor shërbimet dhe funksionalitetet e platformës digitale Raiffeisen ON si klient:

Vlerësimi im është për përdorimin e platformës digitale Raiffeisen ON nëpërmjet:

6 of 6Ne mund t'ju ndihmojmë për të krjiuar një eksperiencë edhe më të mirë me platformën dixhitale, duke zgjidhur problematikën dhe duke ju përgjigjur pyetjeve tuaja.

Në vijim të vlerësimit tuaj, dëshironi të kontaktoheni nga banka Raiffeisen?