Skip to main content

Edukojmë talentet, formojmë të ardhmen

Ne jemi punëdhënësi i të ardhmes. E bëjmë punën me pasion dhe entuziazëm. Ambjenti ku ne punojmë është ideal për persona unik, kreativ, energjik, proaktiv dhe të gatshëm për të mësuar.

Të punuarit në Raiffeisen

#kultura

Synojmë të kemi performancë të shkëlqyer dhe përkushtim në ekipet tona, na bashkon një kulturë kujdesi, fuqizimi dhe gjithëpërfshirje.​

Ekipet tona i përballojnë sfidat së bashku, me përgjegjshmëri të lartë, integritet dhe respekt. ​

Marrim iniciativë dhe kemi mendësi sipërmarrëse.​

Transparenca dhe autonomia janë pjesë e kulturës tonë të punës. Stafi dëgjohet dhe mbështetet. Zëri i tyre vlen!​

#forcajonë​

Ne investojmë në potencialin e stafit tonë.​
E kuptojmë që rrugëtimi i karrierës së tyre është po aq unik sa ata vetë.​
Ndaj jemi të angazhuar për t’i ndihmuar të arrijnë potencialin e tyre të plotë. ​

I ndihmojmë të zhvillohen dhe fuqizohen në mënyrë shumëdimensionale, që ata t'i japin form të ardhmes. ​

Shohim përpara – Falë teknologjisë, udhëheqim rrugën për transformim.
Ne jemi një qendër për inovacionin. Inkurajojmë kreativitetin, bashkëpunimin dhe shkëmbimin e ideve.​

Përqafojmë diversitetin dhe përfshirjen. Besojmë në një mjedis ku secili ndihet i vlerësuar, i respektuar dhe i fuqizuar.​

#ambjenti

Ne nuk stepemi nga ndryshimet. Jemi fleksibël, praktikojmë mënyrën agile të të punuarit dhe jemi gjithmonë gati për t’u përshtatur.

Mënyra jonë hibride e punës u mundëson njerëzve tanë të bëjnë më të mirën e tyre, duke frymëzuar produktivitetin dhe duke mbështetur.