Skip to main content

Bankingu Premium

Për të gjithë klientët që kanë kursime pranë nesh me vlera të barabarta ose më të larta se € 50,000 ose ata që kanë të ardhura të kredituara në bankën Raiffeisen me të paktën € 600 në muaj.

Bashkohu me Raiffeisen Bank

Dëshiron të dish se si të bësh banking me ne? Zbulo sa e thjeshtë është të bëhesh klient.

Asistenti juaj premium: RaiConnect

Unik për tregun tonë, RaiConnect është një mënyrë e re dhe e sigurt komunikimi online. Tashmë, ju mund të:

  • bisedoni, shkëmbeni dokumente, realizoni thirrje/takime me video me punonjësin e bankës, duke realizuar kështu një komunikim interaktiv.
  •  merrni këshilla mbi planet dhe investimet tuaja financiare.

Kursi valutor

Përfitoni nga kursi i mirë që Raiffeisen Bank ofron, për të kryer shkëmbime valutore në llogaritë tuaja në çdo degë/agjenci të rrjetit të Bankës Raiffeisen në Shqipëri.