Skip to main content

Karta Premium: Blini të qetë

Cilatdo qofshin mënyrat tuaja të blerjes, ju jeni të sigurtë me kartën Premium të Raiffeisen e cila ju ofron fleksibilitet dhe kontroll rreth nevojave tuaja.

Dua të aplikoj për...

Zgjidhni kartën që ju përshtatet më së miri

Zbulo të ardhmen e pagesave me kartat tona të debitit dhe kreditit. Përjetoni transaksione të sigurta, shpërblime, dhe fleksibilitet financiar në duart tuaja. Përmirësoni tani eksperiencën e të shpenzuarit.

1998937451

Karta e kreditit

Përjeto leverdinë e të plotësuarit të të gjithë nevojave me vetëm një kartë. Karta e Kreditit Mastercard nga Raiffeisen Bank ofron zgjidhjen perfekte për të thjeshtësuar rutinën e përditshme.

1998937451

Karta e Debitit

Merrni kartën tuaj të Debitit Visa ose Mastercard nga Raiffeisen Bank për pagesa të thjeshta kudo.

Kartat e debitit ofrojnë zgjidhjen perfekte për të thjeshtuar rutinën tuaj të përditshme. Shijoni pagesat pa kontakt, tërheqjen dhe depozitimin e parave, transaksionet në internet dhe përdorimin e aksesorëve SmartPay.

1998937451

PROMO: SmartPay

Të kryesh pagesa pa kontakt nuk ka qenë kurrë më e lehtë!

Merrni tani aksesorët tuaj SmartPay si një zgjidhje inovative e krijuar për të lehtësuar jetën tuaj të përditshme. Këto karta janë një mënyrë revolucionare për të kryer pagesa ne Pikat e Shitjes (POS) dhe për të tërhequr para në ATM pa kontakt pa patur nevojë të mbani me vete kartën tuaj kryesore.

  • Sticker Card
  • Payband Card 

Zbulo zgjidhjet e fundit për të mbajtur kartat e tua të sigurta gjithmonë.

Udhëto nëpërmjet Booking.com

Paguaj për hotelin me kartën Raiffeisen dhe merr ulje të menjëhershme prej 4% të vlerës.