Skip to main content

Kontakt

Jemi në shërbimin tuaj 24/7. Faleminderit për interesimin tuaj për të kontaktuar me ne.

Ndihmë e shpejtë

Zbulo çfarë të bësh nëse nëse të duhet suport lidhur me një nga situatat e mëposhtme:

Na kontakto

Telefono Shërbimin e Klientit nga çdo rrjet brenda dhe jashtë Shqipërisë

Nga çdo numër në: 00355 4 2381 381

Na telefono për çdo problem lidhur me kartën e debitit ose kreditit

Numër me tarifë normale.

Telefono nga:

  1. Celulari: 00355 4 2227 262
  2. Telefoni fiks: 0800 7777

Telefononi rreth Pagesave të Huasë

Për çdo pyetje apo sugjerim që mund të keni në lidhje me detyrimet në vonesë për produket tuaja të kredisë (kredi, karte krediti, overdraft)

  1. Telefono në: 00355 4 2274 566
  2. Dërgo E-mail në: collection.notifier@raiffeisen.al

E-mail

Na dërgo një e-mail. Ne synojmë të përgjigjemi brenda 2 ose 3 ditësh pune.

Adresa

Raiffeisen Bank SHA, “Rruga e Kavajës” Tiranë, Shqipëri.

RONA - Asistentja Virtuale

Pyet RONËN për çdo gjë në lidhje me Raiffeisen Bank.