Skip to main content

Mënyrat e Bankingut: Bashkohu me Raiffeisen Bank

Do të dish si është përvoja bankare me ne? Zbulo se çfarë na diferencon dhe sa e lehtë është të bëhesh klient. 

Pse Raiffeisen Bank?

Ka një numër të konsiderueshëm arsyesh pse ne jemi partneri i duhur për ty. 

I shtrirë gjerësisht

Ne jemi pjesë e Grupit RBI një grup bankar i mirëpozicionuar dhe fitues çmimesh në Europën Qednrore dhe Lindore.

Tarifa konkurruese shërbimi

Ne jemi krenarë që jemi banka më e rekomanduar, me Rezultatin e Promovimit Neto (NPS) më të lartë në vend. 

Pagesa të zhdërvjellta

Qoftë me anë të një vizite në degë, bankingut në lëvizje nëpërmjet telefonit, ose thjesht menaxhimit të financave të tua online nga shtëpia, ka shumë mënyra bankingu me ne. 

Përvojë e shkëlqyer e bankingut digjital

95% e përdoruesve tanë të pajisjeve smart janëtëkënaqur me aplikacionin tonë dhe shërbimet tona digjitale kanë fituar 3 çmime "banka më e mirë digjitale". Ne jemi tëpërkushtuar për t'ju ofruar shërbime superiore digjitale.

Të përkushtuar ndaj një të ardhmeje të qëndrueshme

Për të arritur qëllimin tonë për t'u bërë një bankë e përgjegjshme dhe për ta bërë të ardhmen më të mirë, ne nxisim zhvillimin e produkteve dhe shërbimeve financiare green.

Llogaria Rrjedhëse

Të kesh një llogari rrjedhëse në Raiffeisen Bank, lehtëson çdo gjë për ty. Me anë të llogarisë rrjedhëse mund të kryesh çdo transaksion bankar, transferta, depozitime dhe tërheqje cash dhe pagesa të ndryshme. 

Llogari Pagese

Një llogari pagesash është një llogari në emër të një përdoruesi të shërbimit të pagesave, që përdoret për të kryer transaksione pagesash, bazuar në kërkesën e klientit. 

Paketat për klientët Individë

Në varësi të nevojave të tua bankare, nëse nuk do një paketë produktesh/ shërbimesh, si klient Standard ti përfiton nga termat dhe kushtet standarde të llogarisë tënde rrjedhëse dhe produkte e shërbime të tjera.

Do të ndërrosh bankë?

Transferimi i llogarive bankare mund të jetë stresues. Me një vizitë bankare dhe miratimin tënd, ne kujdesemi për të gjithë procesin pa qenë nevoja që ti të shqetësohesh.

Vihu në kontakt

Do të na flasësh për çështjet e tua financiare dhe dëshirat e tua për të ardhmen? Mos hezito të na kontaktosh për një konsultë personale.

Këshillohu në degë

Ekspertët tanë janë të disponueshëm për të diskutuar me ty në një prej degëve tona. 

Kontakto qendrën tonë të kontaktit

Nga çdo rrjet celular (normë normale).

Dërgo E-mail

Dërgo E-mail duke përdorur formularin online.