Skip to main content

Prona në shitje

Zbuloni të gjitha pronat në dispozicion nga Raiffeisen Bank. Për çdo pyetje apo paqartesi për pronat e shfaqura në këtë hapësirë mund të na kontaktoni në numrat e telefonit: +355 4 2381090 Ext: 1291; Mob: +355698040444 ose na shkruani në adresën tonë elektronike prona@raiffeisen.al Të gjitha shpenzimet dhe taksat në lidhje me shitblerjen e pronave dhe detyrimet e prapambetura për çdo pronë (nëse ka) janë në ngarkim të blerësit.

Tiranë

Durrës

Shkodër

Elbasan

Vlorë

Korçë

Fier

Berat

Lushnje

Pogradec

Kavajë

Lezhë

Gjirokastër

Krujë

Sarandë

Burrel

Përmet

Rrëshen

Peqin

Bilisht

Vorë

Koplik

Shëngjin

Rubik

Fushë Arrëz