Skip to main content

Deklarata për shtyp

Të gjitha deklaratat për shtyp në një hapesirë. Të rejat, fjalimet dhe prezantimet, te gjitha eventet e bankës jane të arkivuara dhe te aksesueshme nga kushdo qe do të informohet mbi punet e Raiffeisen Bank.