Skip to main content
Branches and ATM

Degët dhe ATM-të

Mëso më shumë rreth bankingut në degët tona, ATM-të dhe pajisjet multifunksionale. 

ATM-të tona

Ne kemi një rrjet të gjerë të ATM-ve në Shqipëri që të bëjnë të mundur të kryesh transaksionet e tua ditore.

Përjeto banking kudo që të duash

Në të gjithë vendin, ti mund të përfitosh nga një rrjet i gjerë prej më shumë se 184 ATM-sh.

Përjeto bankingun në çdo kohë

Gjithmonë i disponueshëm kur lind nevoja: Pjesa më e madhe e ATM-ve tona mund të përdoret 24/7.

Përjeto banking të sigurt

Siguria në ATM është prioriteti ynë. Ne kemi të vendosura masa të plota për ta bërë përvojën në ATM të sigurt. 

Degët e Raiffeisen Bank

Lista e ATM-ve

 

ATM LISTADRESA 
ATM  Blue Star Center, DurrësQendra tregtare 'Blue Star' , Durrës
ATM  Leskovik, ErsekëShtëpia e Kulturës Leskovik, Ersekë
ATM(EUR) Tirana International Airport (Check-In area)Aeroporti Nënë Tereza (Zona Check-In)

 

ATM Tirana International Airport (Transit area )Aeroporti Nënë Tereza (Zona tranzit)
ATM Bar Vila 52, Rruga "Todi Shkurti", TiranëVila 52, Rruga "Todi Shkurti", Tiranë 
ATM Bashkia, VlorëPranë Bashkisë, Vlorë
ATM "Haziz Dervishi" street, BelshQendë, Belsh
ATM Hotel Agimi ,SarandëRruga "Butrinti", Hotel Agimi, Sarandë
ATM Condor Center, TiranëCondor Center, Rruga e Kavajes, Tiranë
ATM Drejtoria e Policisë, DurrësRruga "Aleksander Goga", Drejtoria e Policisë, Durrës
ATM Drejtoria e Policisë, VlorëDrejtoria e Policisë, Vlorë
ATM Flagship Center,  DurrësFlagship Center, Rruga "Skënderbej', Lagjia Nr 4, Durrës
ATM Gold Shopping Center, FierGold Shopping Center, Rruga "Aulona", Lagjia 16 Prilli, Fier
ATM Hotel Rogner, TiranëHotel Rogner, Bulevardi "Dëshmoret e Kombit", Tiranë
ATM Kastrati Hotel, Sheshi Italia, TiranëATM Kastrati Hotel, Sheshi Italia, Tiranë
ATM Komisariati i policisë, KorçëBulevardi "Republika", Korçë
ATM(EUR) Kompleksi Oslo,VlorëKompleksi Oslo, Uji i Ftohtë ,Vlorë
ATM (EUR)Kompleksi Taiwan, TiranëKompleksi Taiwan, Rruga "Ibrahim Rrugova", Tiranë
ATM Ksamil SarandëPranë Karburant Kastrati, Ksamil, Sarandë
ATM Lagjia "Dëshmorët e Kombit", BeratLagjia "Deshmoret e Kombit", Berat
ATM Milot, LezhëShëtitorja Ndoc Deda, Milot, Lezhë
ATM Ministria e Jashtme, TiranëMinistria e Jashtme, Bulevardi "Gjergj Fishta", Tiranë
ATM Net Center, LezhëRruga "Vëllezëit Çoku", Net Center, Lezhë 
ATM Orikum, VlorëOrikum, Vlorë
ATM Paskuqan, TiranëKomuna Paskuqan, Tiranë
ATM Old Bazar, KorçëQendra tregtare, Pazari I vjetë, Korçë
ATM Pranë stacionit të policisë, Plazh, DurrësPranë stacionit të policisë, Lagjia 13, Plazh, Durrës
ATM Pranë Tatim/Taksa, BeratRruga "Antipatrea', Pranë Tatim/Taksa, Berat
ATM Qendë, Fushë-ArrëzQendë, Fushë-Arrëz
ATM Qendra Tregtare Ring Center, TiranëRing Center,Sheshi Karl Topia, Tiranë
ATM Qendra Tregtare "Citypark", TiranëFshati Gjokaj Vorë, Tiranë
ATM Qendra Tregtare "Concord", TiranëConcord Center, Rruga "5 Maji", Tiranë
ATM Qendra Tregtare "ETC", FierETC, Lagjia Bishanak, Rruga "Skënderbeu", Fier
ATM Qendra Tregtare "Kristal", TiranëKristal Center, Rruga "Frank Bardhi", Tiranë
ATM Qendra Tregtare "Univers", TiranëQendra Tregtare Univers, Autostrada Tiranë-Durrës Km 6
ATM Radio Televizioni Shqiptar, TiranëRadio Televizioni Shqiptar, Tiranë
ATM Rajoni i policisë Nr.3, TiranëPrane rajonit Nr.3, Rruga "Mine Peza", Tiranë
ATM Lagjia Rilindja, Rruga "Riza Salati",VlorëLagjia Rilindja,Rruga "Riza Salati",Vlorë
ATM Reparti NSH, ShkodëPranë Repartit NSH, Shkodë
ATM Rezidenca "Kodra E Diellit", TiranëNë hyrje te rezidences "Kodra E Diellit" , Tiranë
ATM Rruga "Abedin Dino", SarandëRruga "Abedin Dino", Lagjia Nr 3, Sarandë
ATM Rruga "Dëshmorët e 4 Shkurtit", TiranëRruga "Dëshmorët e 4 Shkurtit", Tiranë
ATM Rruga e Elbasanit, TiranëRruga e Elbasanit, Tiranë
ATM Rruga "Stanisllav Zuber", KucovëRruga "Stanisllav Zuber", Kucovë
ATM Center, RrogozhinëLagjia Nr.2, Qendë, Rrogozhinë
ATM Rubik, LezhëRruga "Mariane Graf", Rubik, Lezhë
ATM Rruga "Lefter Talo" SarandëRruga Lefter Talo,pranë ish agjencia, Sarandë
ATM Shëngjin, LezhëShëngjin, Lezhë
ATM Sheshi Avni Rustemi, TiranëSheshi Avni Rustemi, Rruga "Hoxha Tahsim", Tiranë
ATM Sheshi Cerciz Topulli, GjirokastëLagjia 11 Janari, Sheshi Cerciz Topulli, Gjirokastë
ATM Shtëpia e femijës "Zyber Hallulli", TiranëShtëpia e fëmijës "Zyber Hallulli", Tiranë
ATM Spitali Nënë Tereza, TiranëSpitali Nënë Tereza, Tiranë
ATM Tirana Business Park Rinas, TiranëTirana Business Park T.B.P, G.07, Rinas, Tiranë
ATM Tirana East Gate, TiranëPranë hyrjes violë KT 0,TEG, Tiranë
ATM Universiteti Luigj Gurakuqi, ShkodëRruga "Jeronim De Rada", Shkodë
ATM Yzberisht, TiranëATM Yzberisht, Tiranë
ATM KëlcyrëSheshi Badhyl Kellici, Këlcyrë, Peëmet
ATM Casa Italia, kthesa e Kamzës,Tiranë Casa Italia, kthesa e Kamzës,Tiranë
ATM KlosBashkia Klos,Perballë Policisë
ATM MemaliajLagjia 4, Rruga "15 Janari", Memaliaj
ATM Komisariati i Policisë, PatosKomisariati i Policisë, Patos
ATM Qendra Tregtare "Univers"ATM Qendra Tregtare "Univers", Tiranë
ATM Universiteti Aleksandë Xhuvani, ElbasanUniversiteti Aleksandë Xhuvani, Elbasan
ATM MaliqRruga "Rinia", Blloku Nr. 3, Maliq
ATM DelvinëLagjia "Sinan Ballaci",qendë, Delvinë
Branches and ATM

Bankingu në degët tona

Kryej transaksionet e tua të përditshme bankare në njërën prej 74 degëve Raiffeisen. 

  • Kontrollo balancën e llogarisë
  • Hap dhe mbyll llogari
  • Merr dhe aktivizo kartën tënde
  • Rrit limitin e kartës tënde
  • Kryej pagesa
  • Dërgo dhe merr para
  • Krijo depozitë
  • Bëj kërkesë dhe apliko për një kredi
  • Raporto një mashtrim
Smartphone

Mund t'i kursesh vetes një rrugë?

Shpenzo më pak kohë në bankë dhe kryej nevojat e përditshme bankare kudo dhe kurdo duke përdorur aplikacionin Raiffeisen ON.

ATM-të tona multifunksionale

Më shumë se 200 nga ATM-të tona janë multifunksionale dhe, përtej tërheqjes së parave dhe kontrollit të balancës, të lejojnë të:

Depozito para duke përdorur ATM-të tona multifunksionale. Ti zgjedh llogarinë në të cilën do të depozitosh, fut shumën, vendos paratë në vendin e dizenjuar në ATM dhe merr një faturë të çdo depozitimi që ke bërë.

Make cash deposits

Ti mund të bësh pagesa dhe depozitime në Lek ose Euro nga/në të gjitha llogaritë personale dhe të autorizuara. Me një konfirmim fjalëkalimi nga aplikacioni yt, mund të bësh pagesa edhe të më mëdha se limitet standarde.

Make payments

Transaksionet contactless mund të bëhen gjithashtu nga pajisjet tona multifunksionale, duke e bërë procesin më të shpejtë dhe më të thjeshtë. Paraqit kartën ose pajisjen tënde smart në lexuesin contactless, fut kodin PIN dhe zgjidh një nga funksionalitetet e ndryshme të disponueshme për ty.

Make contactless transactions

Bashkoju Raiffeisen

Do të dish si është përvoja bankare me ne? Zbulo sa e thjeshtë është të bëhesh klient.