Skip to main content

Mënyrat e Bankingut

Zbuloni mënyra të ndryshme për të përdorur produktet dhe shërbimet tona

Bashkoju Raiffeisen

Dëshironi të dini se si është të bankosh me ne? Zbuloni sa e lehtë është të bëheni klient.

Banking në çdo kohë, kudo.

Zbuloni mënyrat e shumta se si mund të bankoni me ne.

Pse Raiffeisen?

Ka një numër të konsiderueshëm arsyesh pse Raiffeisen është partneri i duhur. Këto janë avantazhet kryesore të tua:

Je ne duar të sigurta

Raiffeisen Bank është pjesë e Grupit RBI – një grup bankar i mirëvendosur dhe fitues çmimesh në Europën Qendrore dhe Lindore.

Kemi ekspertizë dhe eksperiencë

Ti përfiton nga ekspertiza dhe eksperienca e këshilluesve tanë, që është e mirënjohur ndërkombëtarisht.

Ne jemi banka më e rekomanduar

Ne krenohemi me të qenit banka më e rekomanduar me NPS (Promovuesi Neto i Pikëve) më të lartë në vend.