Skip to main content
Home loans

KREDI TË PASIGURUARA: Kredi Personale

Zbulo financimin ideal të përshtatur për nevojat tuaja.

Manage your existing home loan

Kredia Personale

Nuk ka arsye të presësh gjatë për të realizuar një nevojë apo dëshirë, për veten apo për familjen. Kredia personale është mjeti financiar i duhur për të bërë çdo ëndërr realitet. Nëse je një individ me të ardhura lehtësisht tëidentifikueshme dhe me ne përkrah, ti mund të gjesh zgjidhjen e duhur dhe të thjeshtë për të patur mundësinë e një jetesë më të mirë. 

Manage your existing home loan

Overdraft

Për shpenzime të menjëhershme, zgjidhja ideale qëndron në një Overdraft! Një Overdraft të ofron mundësinë të huazosh një shumë të paracaktuar nëpërmjet llogarisë tënde rrjedhëse kurdo lind nevoja. Zbulo si Overdraft-i mund të të ndihmojë të adresosh kërkesat e tua financiare në mënyrë të menjëhershme dhe eficiente.

Manage your existing home loan

Kredi Personale e Siguruar me Depozitë me Afat

Ke një llogari Depozite me Afat në Raiffeisen Bank?
Nuk ka nevojë të mbyllni depozitën para kohe për shpenzime të paparashikuara. Raiffeisen Bank ofron një kredi të siguruar nga depozita juaj, duke ju sigururar suportin e nevojshëm financiar. 

Manage your existing home loan

Kredia Ekspres RSF

E shpejtë, e sigurt dhe e thjeshtë; Kredia Ekspres. Raiffeisen Bank ofron financim "në dyqan" për mobilje bashkëkohore, pajisje elektroshtëpiake dhe laptop-ë. Shijo një përvojë blerjeje pa probleme dhe përmbush dëshirat e tua sot! 

Manage your existing home loan

Bëji dëshirat sfiduese realitet

Merr në çdo kohë KrediFlash:

  • Deri në 3.000.000 Lekë
  • Tërësisht online në pak minuta
  • Dokumenta minimale
  • Aprovim i shpejtë

Ke nevojë për ndihmë?

Këshillohu në degë

Ekspertët tanë janë të gatshëm të diskutojnë me ty në degët tona. 

Kontakto qendrën tonë të kontaktit

Nga çdo rrjet celular (normë normale).

Lër një takim

Lër një takim me ne në njërën nga degët tona duke përdorur formularin tonë digjital.

Pse Raiffeisen?

Ka një numër të konsiderueshëm arsyesh pse Raiffeisen është partneri i duhur. Këto janë përparësitë kryesore për ty:

Je në duar të sigurta

Raiffeisen Bank është pjesë e Grupit RBI – një grup bankar i mirëpozicionuar dhe fitues çmimesh në Europën Qendrore dhe Lindore.

Ne kemi ekspertizë dhe eksperiencë

Përfito nga ekspertiza dhe eksperienca e këshilluesve tanë, e njohur ndërkombëtarisht.

Ne jemi banka më e rekomanduar

Ne krenohemi që jemi banka më e rekomanduar me NPS më të lartë (Rezultati i Promovimit Neto) në vend.