Skip to main content

Bëje lirinë pa kufi realitet

Apliko për kredi personale online ose në degë dhe nis rrugëtimin e të ardhmes.

  • Deri në 3 milion Lekë
  • 0 komision disbursimi

Bashkohu me Raiffeisen Bank

Dëshiron të dish se si të bësh banking me ne? Zbulo sa e thjeshtë është të bëhesh klient.

Raiffeisen ON

Platforma digjitale: Raiffeisen ON

Bankingu më i lehtë se asnjëherë me RON. Aplikacioni më i avancuar i bankingut në Shqipëri

Këto produkte gjithashtu mund t'ju interesojnë

Kursi valutor

Përfitoni nga kursi i mirë që Raiffeisen Bank ofron, për të kryer shkëmbime valutore në llogaritë tuaja në çdo degë/agjenci të rrjetit të Bankës Raiffeisen në Shqipëri.

Banking i përgjegjshëm për një të ardhme të qëndrueshme

Për të arritur qëllimin për t'u bërë një bankë e përgjegjshme, ne nxisim zhvillimin e produkteve dhe shërbimeve financiare green.

Lajmet më të fundit

Zbulo më shumë për lajmet më të fundit, deklarata për shtyp dhe iniciativa të reja.

Njoftim!

Të dashur klientë,
 
Në zbatim të vendimit Nr. 35, datë 02.08.2023 të Këshillit Mbikqyrës të Bankës së Shqipërisë për ndërprerjen e kuotimit të indeksit orientues të interesit “Tribor 12-mujor” ju njoftojmë se norma bazë e interesit të kredive do të ndryshojë nga "Tribor 12-mujor" në "Interes i Bonove të Thesarit 12-mujore".
 
Nëse ju keni marrë një kredi bankare në Raiffeisen Bank para datës 1 Mars 2020 në monedhën Lekë, ju ftojmë të paraqiteni në një nga degët e bankës sonë për të bërë këtë ndryshim.
 
Banka jonë ju bën me dije se në publikimet historike të deritanishme të këtyre dy normave bazë, vlera e interesit të Bonove të thesarit ka qenë më e ulët sesa vlera e interesit të Tribor.
 
Stafi ynë në degë do t'ju informojë dhe asistojë në lidhje me ndryshimet e nevojshme që ju duhet të kryeni, ose për detaje të tjera që mund të keni nevojë.  
 
Me respekt,
 
Raiffeisen Bank