Skip to main content

Më shumë miq, me shumë bonus!: Fto dhe fito!

Fito 15 EUR duke ftuar miqtë në Raiffeisen!
Përveç kësaj, mikut tënd do t'i dhurojmë 15 EUR pasi të përfundojë hapjen e llogarisë.

Ndalo për një moment dhe mendo për miqtë, familjen tënde, kolegët e tu të punës! A e ke konsideruar t’ua rekomandosh atyre bankën tënde dhe të përfitoni së bashku?

Si të ftoj miqtë e mi?


Kliko butonin më lartë dhe gjeje linkun tënd

Shpërndaje linkun përmes cilido kanal të komunikimit

WhatsApp, Viber, Facebook ose Instagram


Të hap online llogari rrjedhëse përmes linkut që pranon nga ju

Të nënshkruaj kontratën për hapjen e llogarisë në degën më të afërt

Cilat janë përfitimet që merrni!

  • Fitoni 15 EUR duke ftuar miqtë në Raiffeisen!
  • Mikut tënd do t'i dhurojmë 10 EUR pasi të përfundojë hapjen e llogarisë.
  • Mund të referosh deri në 10 miq.
  • 1 vit mirëmbajtje falas të llogarisë

Shpërblimet do t’i pranoni në fund të muajit që e përfundon hapjen e llogarisë miku juaj. Ata vetëm duhet të kualifikohen për llogari rrjedhëse dhe të mos jenë klient aktual të Raiffeisen.

Bashkoju Raiffeisen

Do të dish si është përvoja bankare me ne? Zbulo sa e thjeshtë është të bëhesh klient. Hap llogari online nga Raiffeisen ON ose me ndihmen e ekspertëve tanë. Krijo llogari rrjedhëse online ne pak minuta.