Skip to main content
1998937451

Kartat

Eksploroni një botë mundësish me kartat Raiffeisen të krijuara për përdorim të përditshëm dhe udhëtime.

Zbuloni të ardhmen e pagesave me kartat tona të debitit dhe kreditit. Përjetoni transaksione të sigurta, shpërblime dhe fleksibilitet financiar.

Dua të aplikoj për...

1998937451

Karta e Debitit

Merrni kartën tuaj të Debitit Visa ose Mastercard nga Raiffeisen Bank për pagesa të thjeshta kudo.

Kartat e debitit ofrojnë zgjidhjen perfekte për të thjeshtuar rutinën tuaj të përditshme. Shijoni pagesat pa kontakt, tërheqjen dhe depozitimin e parave, transaksionet në internet dhe përdorimin e aksesorëve SmartPay.

1998937451

Karta e Kreditit

Përjeto leverdinë e të plotësuarit të të gjithë nevojave me vetëm një kartë. Karta e Kreditit Mastercard nga Raiffeisen Bank ofron zgjidhjen perfekte për të thjeshtuar rutinën e përditshme.

S’ka rëndësi nëse jeni duke bërë pazar në dyqanet e preferuara ose duke bërë blerje online, ndihuni të sigurt dhe shijoni përfitimet e të paturit para shtesë kur keni më shumë nevojë.

1998937451

SmartPay

Të kryesh pagesa pa kontakt nuk ka qenë kurrë më e lehtë!

Merrni tani aksesorët tuaj SmartPay si një zgjidhje inovative e krijuar për të lehtësuar jetën tuaj të përditshme. Këto karta janë një mënyrë revolucionare për të kryer pagesa ne Pikat e Shitjes (POS) dhe për të tërhequr para në ATM pa kontakt pa patur nevojë të mbani me vete kartën tuaj kryesore.

  • Sticker 
  • Payband 

Zbulo zgjidhjet e fundit për të mbajtur kartat e tua të sigurta gjithmonë.

Përfito nga ofertat më të fundit!