Skip to main content

Aplikacioni më i madh i pronave në Shqipëri

Aplikacioni “Shtëpia Ime”, risia më e fundit nga Raiffeisen Bank, është një aplikacion  praktik dhe komod nga ku ju mund të gjeni dhe blini shtëpinë tuaj.

Udhëtimi juaj me pronat fillon këtu

Shkarkoni FALAS aplikacionin në celularin tuaj përmes platformave Play Store dhe APP Store ose vizitoni Versionin Web duke klikuar këtu: Shtëpia Ime 

Aplikacioni Shtëpia Ime

Lehtësim në përdorim, me vetëm dy klikime regjistrohuni në aplikacion dhe shijoni të gjitha opsionet si më poshtë:

  • Kërko dhe gjej pronën që ke ëndërruar (edhe në Google Map).
  • Njoftohu me një mesazh të personalizuar sa herë që është publikuar një pronë e re.
  • Kërko asistencë dhe këshillim në lidhje me financimin e pronës  nga agjentet tanë të dedikuar ne terren.
  • Shkarko falas online kuponin zbritës që kompanitë në fushën e mobilimit ofrojnë, me të cilat Raiffeisen Bank bashkëpunon prej vitesh. Kuponin mund ta shpenzoni duke u paraqitur në çdo dyqan.
  • Publiko falas pronën tënde nëse je klient Premium i Bankës.
  • Mundësi kërkimi prone nga lista e pronave që banka disponon.