Skip to main content

Raiffeisen Youth

Ju prezantojmë aplikacionin më të ri bankar Raiffeisen Youth, shoqëruesin financiar përfekt të projektuar posaçërisht për të rinjtë

Benefitet e Raiffeisen Youth

Say hello to Raiffeisen Youth

Prezantojmë aplikacionin tonë super cool, krijuar vetëm për të rinjtë! Je 18 deri në 25 vjeç? Shkarko dhe aktivizo aplikacionin dhe nis rrugëtimin tënd të parë financiar, me llogari plotësisht digjitale, falas.

Mezi presim të bashkohesh me ne dhe të shpërblehesh me 2,000 Lekë bonus mirëseardhje.

Bëj natën që s'mbaron realitet

  • Hap kurdo llogari rrjedhĂ«se tĂ«rĂ«sisht online
  • PĂ«rfito 2000 LekĂ« bonus mirĂ«seardhjeje

Bëj festën surprizë realitet

  • Hap kurdo llogari rrjedhĂ«se tĂ«rĂ«sisht online
  • PĂ«rfito 2000 LekĂ« bonus mirĂ«seardhjeje