Skip to main content

Platforma Digjitale

Zbulo produktet digjitale më të avancuara nga Raiffeisen Bank Albania.

Raiffeisen On

Banking-u nuk ka qenë kurrë më i lehtë! RON, Platforma jonë digjitale bankare ofron funksionalitete të shumta të leverdisshme, duke e bërë app-in financiar më popullor në Shqipëri. Shkarkoje tani për të aksesuar shërbime bankare nga kudo dhe menaxho financat e tua pa mundim.

Rai Pay

Tani mund të bësh pagesa të sigurta në mënyrë të përshtatshme pa nevojën e cash-it apo kartave, falë Portofolit Digjital në smartphone tënd. Mjafton të jepni të dhënat e kartës në aplikacion dhe shijoni lehtësinë e pagesës direkte nëpërmjet telefonit.

Scan & Go

Transformoni pajisjen tuaj telefonike në një mjet blerjesh të rrjedhshëm në dyqan me aplikacionin tonë inovator. Skano bar-kodin dhe bëj blerjet e tua me vetëm një klikim. Përjeto leverdinë e të qenit gjithmonë në fillim të radhës.

Banking i përditshëm në xhepin tënd, në çdo vend, në çdo kohë.

Bashkoju epokës së bankingut digjital duke shkarkuar aplikacionet tani.