Skip to main content
Home loans

KREDI TË PASIGURUARA: Kredia Ekspres RSF

Është e shpejtë, e sigurt dhe e thjeshtë! 

Përfitimet e kredisë Ekspres

Në varësi të segmentit të klientit dhe klasifikimit të riskut 

Financim i menjëhershëm
Mobilim dhe Elektroshtëpiake
Deri në 500,000 Lek
""

Bëje super shtëpinë realitet

Mobilo shtepinë e ëndrrave në Bestseller me Kredia Ekspres dhe perfitoni: 

 • Deri në 500,000 lekë financim
 • Afat deri në 24 muaj
 • 0% interes kredie
 • 0% komision administrimi

Përgatitu të aplikosh

Nuk ke pse shqetësohesh për paratë! Me kredinë Eskpres mund të blesh menjëherë mobilje bashkëkohore, pajisje elektroshtepiake ose Laptop-in tuaj të preferuar. Raiffeisen Bank mundëson financimin e produkteve që dëshiron në dyqan, pa qenë nevoja të vizitosh bankën. 

Dokumentet e nevojshme

 • Dokument identifikimi
 • Dokumente shtesë në varësi të rastit të aplikimit

Dyqanet e disponueshme

Vizito dyqanet dhe mund të bësh tëndin një ose disa produkte / shërbime në kohë rekord. 

 • Neptun
 • Shpresa AL Computer
 • Globe
 • Gotech
 • Aza Electronics
 • Brunes
 • Vip Saloti
 • Megatek
 • Lobby Home
 • Luxury Bedding
 • Construction Production Kruja
 • Kiss Dent
 • Niklovani Cela in Lushnje

Kushtet

Maturimi i kredisëDeri në 4 vjet
Shuma e kredisëMin: 10.000 lekë - Maks 500.000 lekë
Përqindja e financimitDeri në 100%
Norma e interesit
Bono Thesari 12M + 11.9% për klientët pagamarrës / Bono Thesari 12M + 16.9% për klientët jo-pagamarrës
Tarifa e Administrimit
2% e shumës së kredisë