Skip to main content
1998937451

Kartat: Mastercard World

Zbulo përfitimet e kartës së kreditit Mastercard World.
Thjeshtëso jetën tënde, bëj blerje në dyqan dhe online me vetëbesim dhe përmirësoni eksperiencën e udhëtimit.

Përfitimet e Mastercard World

Free Wi-Fi: Wi-Fi kudo që shkon me Boingo

I sigurt, i palimituar dhe me shpejtësi të lartë lidhja me Boingo Wi-Fi në mbi 1 milion pika në mbarë botën. Ti mund të lidhësh deri në 4 pajisje në çdo kohë me rrjetin e Wi-Fi të ofruar nga Boingo dhe partnerët e tij.

Regjistrohu

Çfarë është Boingo Wi-Fi për Mastercard?

Nëpërmjet kartës së kreditit Mastercard World kartëmbajtësit kanë akses të pandërprerë FALAS në më shumë se 1 milion pika kryesore në 100 vende në 6 kontinente:

 • në aeroporte
 • hotele (p.sh. Mariott, Hilton, Accor)
 • në bare
 • në restorante
 • në stadiume
 • zyra
 • në bordin e disa linjave ajrore (p.sh. American Airlines, Airfrance, Lufthansa, Virgin Atlantic)

Si të lidhem me rrjetet Boingo Wi-Fi Mastercard?

Nëse keni një kartë krediti të vlefshme Mastercard World të lëshuar nga Raiffeisen Bank Albania, ju duhet të regjistroni kartën tuaj të kreditit në https://raiffeisenbankalbania.boingo.com/ përpara se të përdorni shërbimin.

Mbani ne vëmendje se regjistrimi mund të fillojë 48 orë pas aktivizimit të kartës së kreditit.

Për të verifikuar përshtatshmërinë, ju lutemi vendosni numrin 16-shifror të kartës suaj të kreditit Mastercard World.
Pas verifikimit, krijoni një llogari Boingo duke përdorur emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin e zgjedhur.
Një konfirmim i regjistrimit do të dërgohet në adresën e postës elektronike të dhënë.
Detajet e programit dhe një udhëzues për shkarkimin e aplikacionit, lidhjen dhe aksesin në shërbimin e klientit do të jenë më pas të disponueshme në ndërfaqen e mirëseardhjes

Ku është i disponueshëm Boingo WiFi?

Shkarkoni aplikacionin Boingo Wi-Fi Finder nga App Store ose Play Store.

 1. Mund të identifikoheni në aplikacion me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin që keni dhënë kur regjistroheni në ndërfaqen e mëparshme të internetit.
 2. Nëse shfaqet në ndërfaqe, ju lutemi lexoni marrëveshjen e klientit të Boingo dhe marrëveshjen e licencës së përdoruesit, më pas klikoni "Pranoj".
 3. Pasi të identifikoheni, mund të kërkoni për rrjete të disponueshme në këndin e sipërm djathtas. Në këtë moment do të shfaqen kontaktet e pikave të aksesit (Hotspots) pranë jush. Nëse klikoni në simbolin e zgjedhur në hartë, do të shihni detajet dhe emrin e saktë të pikes së aksesit (hotspot).
 4. Më pas lidheni me rrjetin Wi-Fi brenda aplikacionit.

Shërbime shtesë të Boingo Wi-Fi:

Boingo ofron akses në internet Wi-Fi edhe gjatë fluturimit tuaj megjitahtë ky shërbim varet nga avioni, orari dhe faktorë të tjerë të përcaktuar nga linja ajrore. Kartëmbajtësi mund të zbulojë në aplikacionin Wi-Finder ose në ndërfaqen e shfletuesit nëse shërbimi është i disponueshëm në linjën ajrore të caktuar.

Ju mund të kryeni shkarkimin e hartave jashtë linje (Offline) brenda aplikacionit

 • Shërbimi ndaj klientit 7/24 orë në dispozicion në 365 ditë:
 • Mbështetje teknike dhe llogarie në anglisht, spanjisht dhe portugalisht braziliane: me telefon, email.

Informacion i rëndësishëm:

Përdorimi i shërbimit është FALAS për kartëmbajtësit e një kartë krediti Mastercard World të lëshuar nga Raiffeisen Bank Albania.

Klienti mund të lidhë deri në 4 pajisje (smartphone, tablet, laptop).

Përdoruesit duhet të jenë brenda rrezes së një hotspot Wi-Fi për t'u lidhur me sukses. (Pengesat fizike, të tilla si një mur me tulla, kornizë metalike ose beton, mund të zvogëlojnë forcën dhe shtrirjen e frekuencës.)

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi telefononi 00355 4 2227 262

Lounge Key: Akses në Airport Lounge

Akses në më shumë se 1,200 ambiente të Business Lounge të aeroporteve në të gjithë botën nëpërmjet LoungeKey. Karta juaj e kreditit Mastercard World e lëshuar nga Raiffeisen Bank, ju jep 1 vizitë falas në vit në Business Lounge. 

Regjistrohu

Lounge Key

Bëni udhëtimin tuaj të rehatshëm dhe kaloni një kohë të këndshme para nisjes në udhëtimet tuaja! Me shërbimin LoungeKey, ju mund të kaloni kohë në dhomat ekskluzive të pritjes.

Çfarë është LoungeKey?

Me shërbimin LoungeKey, kartëmbajtesit e kartave të kreditit Mastercard World dhe ata që udhëtojnë me ta, mund të përdorin shërbimet e më shumë se 1,200 ambienteve te LoungeKey të aeroporteve në 120 vende të botës si:

 • përvoja gastronomike,
 • internet / Wi-Fi, faks, telefon, TV
 • dhoma të vogla për thirrje private

Mastercard World Credit Card dhe personat e tjerë shoqërues që udhëtojnë me ta?

Si kartëmbajtës i kartës Mastercard World Credit të lëshuar nga Raiffeisen Bank Albania, ju keni të drejtën për një vizitë falas në vit në ambientet e Business Lounge dhe do të përfitoni një çmim preferencial vetëm sepse zotëroni një kartë krediti Mastercard World.

 • Vizitat shtesë (brenda vitit) për kartëmbajtësit e kartave të kreditit Mastercard World: 28€ / person*
 • Për personat që shoqërojnë kartëmbajtësin:  28€/ person

*Shënim: Tarifa e vizitave mund të jetë subjekt i ndryshimeve sipas çmimit të Mastercard.

Kush mund ta përdorë LoungeKey dhe si?

Shërbimet e ambienteve te Business Lounge mund të përdoren nga kartëmbajtësit që kanë një kartë krediti të vlefshme, pavarësisht nga linja ajrore apo klasa e biletës me të cilën udhëtojnë.

Nëse nuk keni krijuar ende një llogari në LoungeKey ju mund te krijoni llogarinë duke ndjekur hapat si më poshtë. Krijimi I llogarisë është opsional.

I. Regjistrohu me një kartë krediti Mastercard World në www.loungekey.com/raiffeisenbankalbania

II. Klikoni "Krijo llogarinë tuaj" për të futur informacionin e kartës suaj të kreditit, më pas klikoni "Vlereso" pasi të keni futur kodin tuaj të verifikimit.

III. Krijoni profilin tuaj në internet (emri i përdoruesit dhe fjalëkalimi)

Shkarkoni aplikacionin LoungeKey në smartphone tuaj nga App Store or Play Store, ku mund të përdorni informacione të personalizuara pasi të identifikoheni.

Krijimi i një llogarie, ju ofron akses në sallë pritjeje përmes aplikacionit/kodit QR, akses në qindra oferta dhe oferta ekskluzive për zbritje në mbarë botën, mundësinë për të parë të drejtën e vizitave tuaja (sa vizita keni përdorur dhe sa keni mbetur) si edhe ju lejon për të parë se cilat salle keni vizituar.

Akses në ambjentet LoungeKey

Përpara se të udhëtoni kontrolloni gjithmonë:

 • vlefshmërinë dhe gjendjen e kartës suaj të kreditit Mastercard World.
 • disponueshmëria, orët e hapjes dhe shërbimet e salloneve LoungeKey në aeroport të përfshirë në udhëtim në aplikacionin celular LoungeKey ose në faqen e internetit www.loungekey.com/raiffeisenbankalbania kushte specifike për sallonet e LoungeKey të përfshira në udhëtim.

Disa dhoma pritjeje mund të përcaktojnë numrin e njerëzve që qëndrojnë në dhomën e pritjes LoungeKey në të njëjtën kohë ose kohëzgjatjen maksimale të kohës ku mund të qëndrojnë, pas së cilës mund të rifuten. Këto vendosen veçmas nga çdo kamerier. Ju mund të gjeni rregulla specifike, kushte dhe më shumë informacion në kutinë e kërkimit.

Në aeroport, gjeni dhomën e pritjes LoungeKey, ku do të jeni në gjendje të:

 • tregoni se dëshironi të përdorni LoungeKey
 • Paraqisni kartën tuaj të kreditit Mastercard World
 • Karta e kreditit do të kërkohet në dhomën e pritjes dhe vlefshmëria e saj do të kontrollohet me lexues karte, si dhe nëse mbajtësi i kartës dhe të ftuarit e tij/saj që udhëtojnë me të kanë të drejtë të hyjnë.
 • Të gjitha shumat do të ngarkohen në llogarinë tuaj të kartës së kreditit dhe do të shfaqen në muajin në vijim pas vizitës së sallës.

Informacion i rëndësishëm:

Për të përdorur aplikacionin në telefonin tuaj, duhet të krijoni një profil në internet (emri i përdoruesit dhe fjalëkalimi) në www.loungekey.com/raiffeisenbankalbania.

Për të verifikuar vlefshmërinë e kartës, do të ketë një tarifë të përkohshme prej 1 dollarë në kartë, e cila do të rimbursohet (zakonisht brenda 10 ditëve të punës).

Në link www.loungekey.com/raiffeisenbankalbania/faq ju mund të gjeni pyetjet me të shpeshta (FAQ) rreth shërbimit LoungeKey.

Njoftojmë se as Raiffeisen Bank dhe as Mastercard nuk e kufizojnë numrin e të ftuarve që udhëtojnë me mbajtësin e kartës, por ambientet e pritjes rezervon të drejtën të rregullojë individualisht numrin e të ftuarve në dhomën e pritjes për komoditetin dhe sigurinë e të ftuarve.

Në rast humbjeje ose vjedhje të kartës suaj të kreditit, njoftoni menjëherë bankë! Shërbimi ne LoungeKey mund të përdoret vetëm me një kartë krediti aktive.

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi telefononi 00355 4 2227 262

Fluturime të sigurta: Sigurim Udhëtimi

Paguaj biletën tënde me kartën tënde Mastercard World dhe do të përfitosh sigurimin e udhëtimit falas.

Sigurimi në udhëtim ju dëmshpërblen në rast të:

 1. Humbje aksidentale e jetës
 2. Humbje e përkohshme e bagazheve
 3. Vonesa në udhëtim ose humbja e kontaktit, shpërblim në para për person në rast se nisja vonohet më shumë se 6 orë.
 4. Kartëmbajtësit e kartës së kreditit Mastercard World do të përfitojnë nga konsultimi mjekësor/shëndetësor nëpërmjet Teleshendet

Si të përdorësh Teleshendet?

Kartëmbajtësi duhet të krijojë një profil duke plotësuar të dhënat personale dhe më pas të aktivizojë paketën Teleshendet me përfitimet e mëposhtëme App Store & Play Store.

The cardholder must create a profile by completed the personal information and then activate Teleshendet package with the following benefits:

 • Komunikimi me mjekun 24/7
 • Receta mjekësore në internet
 • Kartë mjekësore online

Lutemi të ndiqni hapat sipas manualit të përdorimit për të instaluar aplikacionin Teleshëndet.

Apliko online tani!

Nis aplikimin tënd online sot, eja në degën më të afërt për të firmosur dokumentet e fundit, personalizo kartën tënde dhe pajisu me të brenda 5 minutave. 

Plotëso formularin online

Fillo aplikimin në 5 minuta.

Vizito degën më të afërt

Firmos kontratën me këshilluesin tënd.

Fillo të përdorësh kartën tënde

Largohu me kartën tënde të personalizuar dhe fillo blerjet!