Skip to main content

Kursi valutor

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar në Bankën Raiffeisen.

Përfitoni nga kursi i mirë që Raiffeisen Bank ofron, për të kryer shkëmbime valutore në llogaritë tuaja në çdo degë/agjensi të rrjetit të Bankës Raiffeisen në Shqipëri.

Lloji i monedhave
Kodi
Banka Blen
Banka Shet
  Dollar AmerikanUSD92,8098,80
  Monedha EvropianeEUR100,50106,50
  Dollar KanadezCAD68,1074,10
  Frange ZvicerianeCHF105,80111,80
  Paundi BritanikGBP118,35124,35
  Dollar AustralianAUD59,9565,95
  Korone SuedezeSEK2,3016,30
  Korone NorvegjezeNOK2,1016,10
  Korone DanezeDKK6,9020,90
  Yen JaponezJPY0,33650,9365

Për shumat EUR 10,000 - 49,999

Lloji i monedhave
Kodi
Banka Blen
Banka Shet
  Dollar AmerikanUSD94,3097,30
  Monedha EvropianeEUR102,00105,00
  Dollar KanadezCAD69,6072,60
  Frange ZvicerianeCHF107,30110,30
  Paundi BritanikGBP119,85122,85
  Dollar AustralianAUD61,4564,45
  Korone SuedezeSEK2,3016,30
  Korone NorvegjezeNOK2,1016,10
  Korone DanezeDKK6,9020,90
  Yen JaponezJPY0,48650,7865

*Për klientët Individë Standart, Individë Premium dhe Biznese Mikro aplikohen kurset sipas shumave në tabela.
*Për shuma mbi 50,000 EUR ofrohet kurs preferencial.
*Për klientët Biznese Korporatë dhe SE ofrohet kurs preferencial në varësi të kërkesës.