Skip to main content
Home loans

KREDI TË SIGURUARA: Kreditë Hipotekore

Po planifikon të blesh, ndërtosh apo rinovosh? Cilatdo qofshin qëllimet për pronën tënde, ne jemi këtu për të ndihmuar në rrugëtimin tuaj.

Manage your existing home loan

Gati për kapitullin e radhës?

Të zotërosh një shtëpi është një aspekt domethënës në jetë dhe përvoja e blerjes së shtëpisë duhet të jetë e e këndshme. Ekipi ynë është i dedikuar në ofrimin e një shërbimi të një niveli të lartë, nëpërmjet një procesi transparent dhe inovator me partnerët më të mirë financiarë në industri.

Opsionet tona të kredisë hipotekore

Ju duhet ndihmë?

Këshillohu në degën më të afërt

Ekspertët tanë janë të gatshëm për të diskutuar me ju pranë degëve tona.

Kontakt

Nga çdo numër telefonik apo E-mail nga kudo.

Apliko direkt online

Apliko online duke klikuar mbi butonin më poshtë.

Pse Raiffeisen?

Ka një numër të konsiderueshëm arsyesh pse Raiffeisen është partneri i duhur. Këto janë avantazhet kryesore të tua:

Je ne duar të sigurta

Raiffeisen Bank është pjesë e Grupit RBI – një grup bankar i mirëvendosur dhe fitues çmimesh në Europën Qendrore dhe Lindore.

Kemi ekspertizë dhe eksperiencë

Ti përfiton nga ekspertiza dhe eksperienca e këshilluesve tanë, që është e mirënjohur ndërkombëtarisht.

Ne jemi banka më e rekomanduar

Ne krenohemi me të qenit banka më e rekomanduar me NPS (Promovuesi Neto i Pikëve) më të lartë në vend.