Skip to main content

MËNYRAT E BANKINGUT: Llogaria Rrjedhëse

Bëj bankingun me lehtësi realitet me llogarinë rrjedhëse nga Raiffeisen Bank.

Çfarë mund të kryesh me një llogari rrjedhëse?

Transaksione bankare

Kryej transaksione të ndryshme bankare lehtësisht

Depozitim

Mundësi depozitimi parash pa pengesa

Tërheqje

Mundësi tërheqjeje parash pa pengesa

Pagesa

Transferta dhe pagesa të leverdisshme

Të kesh një llogari rrjedhëse në Raiffeisen Bank, lehtëson çdo gjë për ty.

Fleksibilitet 24/7

Kur hap një llogari rrjedhëse, ti ke mundësinë të kërkosh një kartë debiti VISA ose Mastercard, që të ofron përparësitë e mëposhtme: 

 • Tërheqje cash-i të leverdisshme nga llogaria rrjedhëse kurdo, kudo, nëpërmjet rrjetit të gjerë të ATM-ve Raiffeisen dhe të gjithë ATM-të që mbartin logon e VISA, Mastercard në Shqipëri dhe jashtë vendit.
 • Pagesa të lehta në të gjitha pikat e shitjeve (POS) brenda dhe jashtë vendit.
 • Pagesa të thjeshtuara të faturave nëpërmjet shërbimit Pagesa Automatike e Faturave, që mundëson pagesat automatike të shërbimeve utilitare si fatura elektrike, fatura e furnizimit me ujë e më shumë, direkt nga llogaria jote rrjedhëse.

 

Siguri

Depozitat e tua në Raiffeisen Bank janë plotësisht të mbrojtura dhe të siguruara nga Agjencia e Sigurimit të Depozitave - www.asd.gov.al, deri në shumën 2.500.000,00 Lek (dy milion e pesëqind mijë), në përputhje me dispozitat e Ligjit nr. 53/2014, dated 22.05.2014, "Mbi Sigurimin e Depozitave" i ndryshuar.

Rehati

 • Pagesa Fikse Periodike: Transferta të leverdisshme drejt palëve të treta nga llogaria jote rrjedhëse.
 • Kursime Elastike: Transferta Automatike në një Depozitë Flexi, e cila të lejon të ruash fitimet.
 • Kredi Konsumatore: Kredi të aksesueshme për shppenzime personale.
 • Kredi Hipotekore: Alternativa financimi për blerje prone.

 

Pagesa Automatike (Direct Debit) të shërbimeve utilitare :

 • OSHEE
 • VODAFONE
 • ONE
 • ALBTELECOM
 • DIGITALB
 • ABCOM
 • UJËSJELLËSI

Bashkoju Raiffeisen

Do të dish si është përvoja bankare me ne? Zbulo sa e thjeshtë është të bëhesh klient. Hap llogari online nga Raiffeisen ON ose me ndihmen e ekspertëve tanë. Krijo llogari rrjedhëse online ne pak minuta.