Skip to main content
Home loans

KREDI TË PASIGURUARA: Kredia Personale

Apliko për kredi personale online ose në degë dhe nis rrugëtimin e të ardhmes.

  • Deri në 3 milion Lekë
  • Aprovim në më pak se 30 minuta

Përfitimet e kredisë personale me ne

Nëse je individ me të ardhura lehtësisht të verifikueshme, ti do të gjesh zgjidhje të lehtë dhe përmirësosh jetën.

Financim i plotë i investimit nga 100,000 – 3,000,000 lekë
Deri në 120 këste
Pa nevojë për kolateral ose deklarim të qëllimit të kredisë
Apliko online, në Raiffeisen ON ose në degë

*Bazuar në segmentin e klientit dhe klasifikimit të riskut.

Bëje shtëpi e ëmbla shtëpi realitet

Aplikoni për një kredi personale sot dhe përjetoni financime të shpejta. Qofshin rinovime, dekorime apo çdo nevojë që ju shkon në mendje për të bërë shtëpinë sa më komode, le ta bëjmë atë të realitet së bashku!

Bëje udhëtimin e jetës realitet

Nga eksplorimi i destinacioneve ekzotike tek përmbushja e aspiratave të përjetshme, kthejeni udhëtimin tuaj të ëndrrave në realitet pa mundim. Aplikoni tani dhe na lejoni t'ju ofrojmë financimin e shpejtë.

Çfarë kushtesh duhen plotesuar?

Për t'u kualifikuar për një kredi personale ju duhet të:

  • Jeni rezident në Shqipëri.
  • Të keni të ardhura të verifikueshme dhe të jeni të punësuar pranë një institucioni shtetëror apo privat, brenda Shqipërisë.

Çfarë dokumentash duhen për të aplikuar?

Për të aplikuar ju duhen këto dokumenta
  • Kartë identiteti
  • Çertifikatë familjare
  • Deklaratë të ardhurash

    *Banka rezervon të drejtën të kërkojë dokumente shtesë në raste të veçanta.