Skip to main content
1998937451

Kartat: SmartPay

Mënyra më e re e të paguarit shpejt dhe sigurt me anën e një karte pa kontakt.

Ju mund të zgjidhni midis Sticker dhe PayBand apo t’i merrni të dyja!

Ofrohet për të gjithë klientët individë kartëmbajtës të kartave të debitit dhe kreditit në Raiffeisen Bank.

Pagesa të shpejta pa kontakt

Pa PIN për pagesa deri në 4,500 Lekë brenda vendit

Lehtësi në përdorim

Krijojnë lehtësi në aktivitetet e përditshme rutinë duke kursyer kohë.
Opsioni më i mirë se të mbash portofolin

Të sigurta në çdo transaksion

Janë të pajisura me teknologji shumë të sigurt. Përmban një chip të një karte contactless

Procesi i shpejtë i aplikimit

Ju mund të aplikoni në çdo degë të bankës brenda një kohe të shkurtër.

Llojet e aksesorëve smartpay