Skip to main content
1998937451

Kartat: Ju prezantojmë Kartën e Kreditit Gold

Shijoni një status të veçantë që ju diferencon, duke e bërë çdo transaksion një përvojë të paharrueshme. 

Përfitimet e Kartës së Kreditit Gold

Përfitoni një limit kredie të ofruar nga Banka në dispozicion tuaj në çdo moment. Përdorni limitin tuaj për të përmbushur nevojat dhe dëshirat tuaja. Muajin pasardhës ju mund të paguani minimalisht 5% të shumës së shpenzuar deri në 100%. Për shumën e mbetur aplikohet interes financiar i favorshëm.

Pushoni ne ambientin e Business Lounge

Udhëtoni me stil, qoftë për biznes apo për argëtim. Si kartëmbajtës i kartës së kreditit Gold, ju përfitoni akses falas në lounge e Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës (TIA).  

Shlyerje fleksibël për komoditetin tuaj

Merrni kontrollin e financave tuaja me fleksibilitetin për të zgjedhur mënyrën e shlyerjes duke filluar nga një detyrimin minimal prej 5% të shumës së shpenzuar. 

Komision i ulët vjetor dhe zero komision për të gjithë blerjet

Me vetëm një komision vjetor prej 25 € dhe tarifa blerjeje 0% brenda dhe jashtë vendit, Karta juaj e Kreditit Gold ofron vlerë të pakrahasueshme.

Udhëtoni të sigurt, falë paketës së Sigurimit të Udhëtimit

Rezervoni fluturimet tuaja me kartën tuaj të kreditit Gold dhe ju mbuloheni automatikisht nga sigurimi i udhëtimit. 

Atribute të kartave të kreditit

1998937451

PROMO: SmartPay

Të kryesh pagesa pa kontakt nuk ka qenë kurrë më e lehtë!

Merrni tani aksesorët tuaj SmartPay si një zgjidhje inovative e krijuar për të lehtësuar jetën tuaj të përditshme. Këto karta janë një mënyrë revolucionare për të kryer pagesa ne Pikat e Shitjes (POS) dhe për të tërhequr para në ATM pa kontakt pa patur nevojë të mbani me vete kartën tuaj kryesore.

 • Sticker Card
 • Payband Card 

Pyetjet më të shpeshta

Në këtë pjesë ju do të gjeni pyetjet më të shpeshta rreth Kartave të Kreditit

 • Aplikimi për kartën e kreditit kryhet në çdo degë të bankës.
 • Të gjithë klientët pagamarrës në bankën Raiffeisen mund të aplikojnë nëpërmjet Platformës Digjitale Raiffeisen On.
 • Ju mund të plotësoni formën e aplikimit Onlinene Web dhe më pas banka do t’ju kontaktojë. 

Aplikimi kryhet nga të gjithë individët të cilët kanë të ardhura të verifikueshme:

 • Klientë pagamarrës në Raiffeisen Bank
 • Klientë jo pagamarrës në Raiffeisen Bank
 • Klientë me të ardhura nga biznesi
 • Klientë të tjerë të cilët aplikojnë nëpërmjet garancisë monetare

Për kartën e kreditit është e nevojshme që të kryhet aktivizimi i saj në momentin e parë që merret në dorëzim. Kjo mund të kryhet në disa mënyra:

 • Në blerjen tuaj të parë; Ju vendosni kartën tuaj të kreditit nga Raiffeisen Bank në terminalin e brendshëm të tregtarit dhe konfirmoni pagesën tuaj nëpërmjet lexuesit te chip-it dhe PIN-it tuaj.
 • Aktivizimi në ATM duke vendosur kodin PIN.
 • Duke telefonuar bankën në numrin e shënuar në pjesën e pasme të kartës tuaj.

Ju mund të monitoroni në kohë reale balancën dhe transaksionet e kryera me kartën e kreditit në platformën digjitale Raiffeisen On. Gjithashtu, cdo muaj ju do të merrni në adresën elektronike që keniregjistruar në bankë edhe faturën mujore me veprimet përmbledhëse. 

Limiti i kartës së kreditit shfaqet në faturën mujore përmbledhëse. Këshilluesi personal nga Banka Raiffeisen do t’ju konfirmojë nëse limiti i kartës suaj mund të ndryshohet. 

Limiti I kartës së kreditit mund të përdoret:

 • Deri në 100% e limitit për blerje në Pikat e shitjes (POS)
 • Deri në 100% e limitit për blerje online
 • Deri në 100% e limitit për tërheqje në ATM

 • Me kontakt / Klasike: Ju futni kartën tuaj të kreditit Raiffeisen në terminalin e brendshëm të tregtarit dhe konfirmoni pagesën tuaj nëpërmjet lexuesit te chip-it dhe PIN-it tuaj.
 • Pa kontakt: Ju gjithashtu mund të bëni pagesa pa kontakt me kartat tuaja të kreditit nga banka Raiffeisen. Për ta bërë këtë, mbajeni kartën tuaj të kreditit ne afërsi të simbolit pa kontakt, në lexuesin e kartës të terminalit (POS). Një dritë jeshile në terminalin e pagesave, e kombinuar me një ton të shkurtër sinjali, konfirmon pagesën tuaj. 
  Limitet për pagesat pa kontakt: 
  -Deri në 4,500 Lekë pa përdorur PIN në pikat e shtijes (POS) Raiffeisen.
  -Deri në 50 Euro / ekuivalenti në lekë pa përdorur PIN në pikat e shitjes (POS) të bankave të tjera brenda dhe jashtë vendit. 
  -Numri i transaksioneve pa kontakt pa PIN është deri në 5 veprime të njëpasnjëshme. 
  -Nëse tejkalohet shuma prej 150 Euro (ekuivalenti në monedhën Lekë) e veprimeve të njëpasnjëshme pa PIN, veprimi do të aprovohet nëpërmjet PIN.
 • Online: Blerjet online me anë të shërbimit “3D Secure”, të cilët e bëjnë kartën e lëshuar nga Raiffeisen Bank tepër të sigurt. Përmes këtij shërbimi ju do të kontaktoheni përmes një SMS në numrin e celularit tuaj që keni regjistruar në bankë, I cili do të përmbajë kodin unik 6-shifror me të cilin do të konfirmoni autorizimin e kryerjes së pagesës me këtë kartë. 

Ju mund të paguani detyrimin e lindur nga përdorimi i kartës se kreditit duke nisur nga minimum mujor prej 5% të detyrimit total.

Pagesa e kartës së kreditit kryhet nëpërmjet:

 • Platformës Digjitale Raiffeisen On
 • Depozitim ne ATM

Kujdes! Për shlyerjen e detyrimeve mujore nëpërmjet depozitimit në ATM kujdesuni që të depozitoni fondet të paktën dy ditë pune përpara datës së caktuar për kryerjen e pagesës së detyrimit minimal (jo më vonë se ora 19:00 e asaj dite), me qëllim që të konsiderohet si shlyerje e këtij detyrimi.

 • Në çdo degë të bankës Raiffeisen. 

 • Njoftoni menjehere sherbimin e klientit per kartat ne nr e kontaktit : 00355 4 2227 262 për çdo problem me kartën tuaj të debitit apo kreditit, me aktivizimin apo bllokimin e tyre, blerjet online, pagesat në Pikat e Shitjeve (POS) etj 0800 7777 (fix line)
 • Ju mund te raportoni dhe te plotesoni ne formen online ne linkun meposhte problematiken qe mund te kete ndodhur me karten tuaj: https://www.raiffeisen.al/alb/about/pages/ankesat/ 
 • Paraqitu ne degen me te afert me banken per te raportuar cdo keqperdorim te kartes.

Kini kujdes me rrezet dhe fushat magnetike: Shmangni kontaktin me fushat magnetike (siç janë çelësat magnetikë). Karta juaj gjithashtu nuk duhet të ekspozohet në mënyrë të vazhdueshme pranë paisjeve elektronike, ne menyre te vecante prane telefonave

Ruajtja e duhur: Karta duhet të ruhet ne vende që të mos jetë e përkulur ose të gërvishtet