Skip to main content

Banking Premium: RaiConnect

Unik për tregun tonë, RaiConnect është një mënyrë e re dhe e sigurt komunikimi on-line.

Prezantojmë RaiConnect

Unik për tregun tonë, RaiConnect është një mënyrë e re dhe e sigurt komunikimi on-line. Tashmë, klientët tanë mund të:
- bisedojnë, shkëmbejnë dokumente, realizojnë thirrje/takime me video me punonjësin e bankës, duke realizuar kështu një
- komunikim interaktiv.Po ashtu, përmes RaiConnect, ju do të mund të merrni këshilla mbi planet dhe investimet tuaja financiare.

Thjeshtë

Përdoreni me lehtësi nga telefoni ose kompjuteri juaj, shtëpia ose zyra. Të përkushtuar për t'ju ofruar përvojën më të mirë të bankingut online.

E shpejtë dhe gjithmonë në përmirësim

Komunikimi do të bëhet në një kanal të mbyllur dhe të personalizuar për çdo klient, do të mund të ktheheni në çdo kohë dhe të vazhdoni diskutimet.

E sigurtë

Mbrojtja e të dhënave tuaja është një prioritet kryesor për Raiffeisen Bank. Të gjitha dokumentet që keni ngarkuar dhe modifikuar do të mbeten në llogarinë tuaj derisa të vendosni t'i fshini ose t'i zhvendosni ato në dosje.

raiconnect: Çfarë duhet të dini më shumë?

Me Premium Direct ne komunikojmë përmes RaiConnect!

E krijuar për të këshilluar klientët Premium mbi produktet dhe shërbimet e Raiffeisen Bank, do të krijojë një zgjedhje të mirë bazuar në nevojat tuaja.

Mënyrat e aksesimit të RaiConnect

Është e lehtë, thjesht ndiqni hapat e mëposhtëm dhe përjetoni fuqinë e bankingut celular në majë të gishtave!

Jeni klient i Raiffeisen Bank?

Aktualisht RaiConnect, për klientët Premium, operon me ftesa. Këshilltari juaj i bankës do ta krijojë atë për ju duke ju dërguar një ftesë me një lidhje unike përmes së cilës mund të regjistroheni dhe aktivizoni RaiConnect.

Nuk jeni ende klient në RaiConnect?

Këshilltari juaj bankar do ta krijojë atë për ju duke dërguar një ftesë me një lidhje unike përmes së cilës mund të regjistroheni dhe aktivizoni RaiConnect.

Si funksionon:

RaiConnect është një platformë e lirë dhe e sigurt

Shkarkojeni atë tani ose vazhdoni në faqen e internetit.

Pse Raiffeisen?

Ka një numër të konsiderueshëm arsyesh pse Raiffeisen është partneri i duhur. Këto janë përparësitë kryesore për ty:

Je ne duar të sigurta

Raiffeisen Bank është pjesë e Grupit RBI – një grup bankar i mirëpozicionuar dhe fitues çmimesh në Europën Qendrore dhe Lindore.

Ne kemi ekspertizë dhe eksperiencë

Përfito nga ekspertiza dhe përvoja e këshilluesve tanë, e njohur ndërkombëtarisht.

Ne jemi banka më e rekomanduar

Ne krenohemi që jemi banka më e rekomanduar me NPS më të lartë (Rezultati i Promovimit Neto) në vend.