Skip to main content

RaiConnect

Apliko tani për Sherbimin Premium Direct pa vizituar degët e bankës sonë!

Aplikimi është i thjeshtë dhe i shpejtë.

Ju duhet te jeni klient Premium i Raiffeisen Bank.

Menaxheri i dedikuar i Sherbimit Premium Direct do t’ju njoftoj sapo te mari te dhenat tuaja si më poshte gati.

Aktualisht ky sherbim on-line mundesohet vetem per klientet ne Tirane, Durres, Fier, Elbasan, Lezhë, Lushnje, Shkodër, Korçë, Gjirokastër, Sarandë dhe Berat.

Informacioni i shënuar me * është i nevojshëm.
Pranoj Deklarata e pëlqimit
Termat dhe kushtet Terms and conditions