Skip to main content

Biznesi Korporatë: Shërbimi POS

Raiffeisen Bank ofron mundësinë për të rritur biznesin tuaj dhe përfitime të tjera shtesë.

Një mënyrë komode dhe tërheqëse për të gjithë klientët!

Mund të bësh çfarëdo pyetjeje nënumrin e kontaktit të bankës.
Mund të bësh transaksione të personalizuara sipas llojit të biznesit: qira makine, hotele, restorante etj. 
Për informacione të mëtejshme lutemi vizitoni degë tona ose kontaktoni menaxherin e llogarisë. 

Rrisni volumin e shitjeve
Kurseni para dhe kohë
Shërbim i teknologjisë më të fundit
Siguri dhe Risi

Shërbimi E-commerce

Pagesat me kartë nuk kanë kufij! Kudo ku janë, klientët tuaj do të kenë mundësinë të paguajnë për produktet dhe shërbimet tuaja.

Shërbimi E-commerce ofrohet me protokollin e sigurisë 3D; VISA (VISA Secure) dhe Mastercard (SecureCode). Këto elementë rrisin sigurinë e pagesave dhe u japin klientëve qetësi. 

Zgjedhje të lehta për kërkesat teknike të klientëve:   

  • Mundësi pagese përsëritëse për klientët sipas kërkesës së tregtarit
  • Mundësi pagese me gjenerimin e link-ut
  • Call Center 24/7
Rrisni volumin e shitjeve
Kurseni para dhe kohë
Shërbim i teknologjisë më të fundit
Siguri dhe Risi

For further information please visit our branches or contact the account manager!