Premium Direct

Premium Direct është një linjë e veçantë telefonike, e projektuar veçanërisht për lehtësira shtesë përmes shërbimeve në distancë për klientët Premium të bankës. Ne sigurojmë:

  • Menaxher Personal të Dedikuar në Distancë
  • Komunikim përmes telefonit, e-mail-it apo web-chat-it, që kursejnë kohën tuaj të çmuar dhe i japin zgjidhje çështjeve tuaja financiare.
  • Asistencë për kryerjen me prioritet të veprimeve bankare
  • Produkte dhe shërbime bankare nën kushte të veçanta
  • Asistencë 

Me Premium Direct ne komunikojmë përmes RaiConnect!