Arë


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Veçori

2079m²
Sipërfaqja

2965
Zona Kadastrale

640,000
Leke

Certifikatë pronësie

Per Shitje

Përshkrimi

Toka pozicionohet rreth 1 km ne anen perendimore te kryqezimit te rruges nacionale "Pogradec -Korçe" me rrugen hyrese te fshatit Pirg, e cila mundeson aksesin ne token are ne anen perendimore te saj. Rruga paraqitet e asfaltuar dhe ne gjendje te mire teknike..Toka are ka qene e mbjelle me miser, prodhim i cili ishte mbledhur dhe toka mund te punohej e te mbillej serish sezonin tjeter.

Cmimi shkon nga 800,000 Leke ne 640,000 Leke

Harta

Pirg, Korcë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu