Truall,Arë dhe Ndërtesë


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Veçori

6320m²
Sipërfaqja

500m²
Sipërfaqje Trualli

275m²
Sipërfaqje Ndertese

1059
Zona Kadastrale

1,760,000
Leke

Certifikatë pronësie

Shitur

Përshkrimi

Prona ndodhet ne largesi rreth 2.1 km ne perendim te kryqezimit te rruges Bilisht - Korce me rrugen Bilisht - Baban. Akses i mundshem dhe i lehte. Ndertesa perbehet nga nje ambjent kryesor dhe nje ambjent ndihmes dhe me pare eshte perdorur si njesi tregtare.

 

EL Cmimi per kete prone shkon nga 2,500,000 Leke ne 1,760,000 Leke

Harta

Baban, Devoll

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu