Truall dhe Arë


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Veçori

4100m²
Sipërfaqja

2640m²
Sipërfaqje Trualli

138m²
Sipërfaqje Ndertese

1145
Zona Kadastrale

11,200,000
Leke

Certifikatë pronësie

Per Shitje

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 12,300,000 All në 11,600,000All

Prona perbehet nga are, truall dhe ndertese ne tre prona me te dhenat si me poshte:

  130/21  /           Are  Sip.2240 m2       /  Çmimi ka ndryshuar nga  5,000,000All në 4,500,000 All

  129/7    /   Are + Truall  Sip.1860 m2  /  Çmimi ka ndryshaur nga 4,900,000All  në  4,700,000 All

 130/157 /         Ndertese  Sip.60 m2   /Çmimi ka ndryshuar nga    2,200,000All  në 2,000,000 All

Prona eshte e lire dhe ka akses te mundshem. Ajo gjendet ne nje pozicionim shume te favorshem pasi ndodhet pergjate rruges nacionale Korce-Bilisht.

Harta

Belorta, Korcë (Përgjatë rrugës nacionale Korcë-Bilisht)

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu