Bodrum


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Veçori

537m²
Sipërfaqja

537m²
Sipërfaqje Ndertese

8534
Zona Kadastrale

6,000,000
Leke

Certifikatë pronësie

Okazion

Përshkrimi

Pasuria është me titull pronësie Bodrum dhe ndodhet në Rr. “16 Prilli”, të qytetit të Fierit. Pozicionohet në një zonë qëndrore, lehtësisht të aksesueshme nga pikat kryesore të qytetit. Zona ku ndodhet pasuria është një zonë qëndrore e qytetit të Fierit me karakter kryesisht rezidencial, komercial dhe administrativ.Ndodhet në katin nëntokë  të një pallati të ri 10 katëshe+ 1 kat nëntokë, që ndodhet në Rr. “16 Prilli”, të qytetit të  Fierit.Pasuria ka sipërfaqe 537 m2 dhe ndodhet në zonën kadastrale ZK 8534.

Cmimi nga 6,500,000 ALL shkon ne 6,000,000 ALL

Harta

Rr.16 Prill,Fier

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu