Truall dhe Ndërtesë


 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16

Veçori

6586m²
Sipërfaqja

4686m²
Sipërfaqje Trualli

1900m²
Sipërfaqje Ndertese

2776
Zona Kadastrale

27,367,450
Leke

Certifikatë pronësie

Per Shitje

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 34,580,000All në 27,367,450 All

Prona eshte e perbere nga 1900 m2 ndertesa (godine industriale) dhe 4686 m2 troje. Ndërtesat jane pjese e një godine Indsutriale me seksione 1 dhe 2 kateshe, e cila eshte e ndertuar me konstruksion mbajtes me skelet betonarme, mure tulle dhe mbulese me konstruksion metalik dhe cati me tjegulla.Ndertesa  aktualisht funksionon së bashku me ndertesen kufitare dhe ka funksionuar si fabrike perpunimi vaji. Trojet  perreth ndërteses jane pjeserisht të shtruar me beton dhe pjeserisht të trajtuar me materiale inerte.Infrastrukura e zones ne te cilen ndodhet prona eshte e mire. Rruget kryesore  të zones jane te shtruara dhe te asfaltuara. Pronat kanë akses në rrugën dytësore, që kalon në anën lindore të pronave, e cila eshte  pjesërisht e trajtuar me materiale inerte.

Ndertese     110/13   /  Sip. 950 m2     / Çmimi ka ndryshuar nga 12,611,000 All në 10,370,000 All

Truall          110/12   /  Sip.  1706 m2  /  Çmimi ka ndryshuar nga 2,512,000 All në  1,870,000 All

Truall          110/10   /  Sip.  1880 m2  /  Çmimi ka ndryshuar nga 4,200,000 All në  1,437,350 All

Truall          110/16  /  Sip.   380 m2   /  Çmimi ka ndryshuar nga 680,000 All në  197,200 All

Truall          110/14  /  Sip.   720 m2  /   Çmimi ka ndryshuar nga 1,400,000 All në 1,110,100 All

Ndertese    110/11  /  Sip.    950 m2  /   Çmimi ka ndryshuar nga 16,600,000 All në   12,382,800 All

Harta

Ndroq, Tiranë (100 m larg gjimnazit Sadi Nuri)

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu