Truall,Arë dhe Ndërtesë 


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Veçori

6
Dhoma

1
Banjo

702m²
Sipërfaqja

630m²
Sipërfaqje Trualli

72m²
Sipërfaqje Ndertese

1299
Zona Kadastrale

1,428,000
Leke

Vërtetim Hipotekor

Per Shitje

Përshkrimi

Prona ne fjale është një shtëpi 1-katëshe me truall & arë me sipërfaqe totale arë+ trualli 630 m2, nga kjo truall 200 m2 dhe ndërtesë 1-katëshe mbi të, me sipërfaqe 72 m2, e ndodhur në fshatin Budull, rreth 4.3 km në perëndim të Fushë-Krujës dhe rreth 1.5 km në perëndim të urës së Gjoles.

Shtëpia përbëhet nga gjashtë dhoma, një korridor dhe një banjo. Mbi truallin e pronës, jane të ndërtuar edhe tre objekte të tjerë (depo) 1-katëshe, të paregjistruar, perkatesisht 45, 30 dhe 25 m2. 

Oborri është pjesërisht i shtruar me beton, pjesërisht i gjelbëruar dhe oborri para shtëpisë i shtruar me pllaka dekorative.

Prona ka komunikim të mirë me rrugë. Hyrja realizohet nga rruga nacionale Tiranë-Fushë –Krujë. Rrugët kryesore janë të asfaltuara dhe ne kushte të mira.

Zona përreth është rurale bujqësore dhe rezidenciale, e cila vitet e fundit është zhvilluar me shtëpi të reja një, dy dhe tre-katëshe.

Harta

Budull, Krujë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu