Truall


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Veçori

3
Dhoma

1
Banjo

272m²
Sipërfaqja

200m²
Sipërfaqje Trualli

72m²
Sipërfaqje Ndertese

1646
Zona Kadastrale

850,000
Leke

Certifikatë pronësie

Per Shitje

Përshkrimi

Prona është një shtëpi 1-katëshe me truall me sipërfaqje 200 m2 dhe ndërtesë me sip. 72 m2, e ndodhur në Fshatin 31 Korriku, në Burrel, të rrethit Mat.Prona është e rrethuar me mur me blloqe betoni dhe mur guriOborri është është mbjellë me pemë frutore dhe gjelbërim, kurse rrugica nga porta hyrëse deri tek shtëpia është e sistemuar me çakëll. Nga brenda shtëpia përbëhet nga një dhomë ndenje dhe kuzhinë, dy dhoma gjumi, nje tualet, një korridor dhe veranda para saj.Zona përreth është një zonë periferike e qytetit me përdorim kryesisht rezidenciale me shtëpi një katëshe banimi.Prona ka komunikim të mirë me rrugë. Nëpërmjet  rrugëve të brendshme të zonës, prona lidhet në perëndim me unazën e qytetit.

Cmimi nga 1,060,000 Leke shkon ne 850,000 Leke

Harta

Fshati 31 Korriku, Burrel, Mat

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu