Njësi


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Veçori

420m²
Sipërfaqja

420m²
Sipërfaqje Ndertese

8621
Zona Kadastrale

13,500,000
Leke

Certifikatë pronësie

Pezulluar

Përshkrimi

Okazion:  Çmimi për Njësinë 3/1124 - N6 ka ndryshuar nga  6,100,000 All në  6,000,000 All

                  Çmimi për Njësinë  3/1124 - N5  ka ndryshuar nga  7,800,000 All në  7,500,000 All

Prona përbëhet nga dy Njësi: Njësia 3/1124-N6 me Sip.210 m2 dhe Njësia 3/1124-N5 me Sip.210 m2.Prona ndodhet ne zonen e qendres se Krujes, ne distance rreth 200m ne veriperendim te godines se Bashkise se qytetit.Ndertesa ku ndodhet prona eshte e vendosur rreth 260m në juglindje të kryqezimit të rrugës "Donika Kastrioti", me rrugën "Skenderbej" (rruga kryesore), e pozicionuar ndermjet rruges "Donika Kastrioti" dhe rruges kryesore te qytetit.Ndertesa ndodhet buze rruges "Donika Kastrioti", ne anen perendimore te saj dhe me komunikim direkt me te.Pronat,  përbëjnë pasuritë me nr.3/1124-N6 dhe nr. 3/1124-N5, te llojit Njesi, me siperfaqe te regjistruara perkatesisht 210M2 , te cilat ndodhen ne katin e dyte dhe te trete teknik te nje ndertese 4 kat, ndertuar rreth vitit 2007.

Harta

Rr. "Donika Kastrioti", Krujë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu