Arë


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Veçori

8800m²
Sipërfaqja

8800m²
Sipërfaqje Trualli

0m²
Sipërfaqje Ndertese

3205
Zona Kadastrale

1,445,000
Leke

Certifikatë pronësie

Per Shitje

Përshkrimi

 

Prona 8800 m2 ndodhet ne zonen e fshatit Rranxe te qytetit te Shkodres dhe rreth 200m larg rruges nacionale Shkoder – Velipoje.Zona ku përfshihet prona, është zonë rurale, e perbere me parcela toke are me shtrirje te gjere.Zona pershkohet nga rruga nacionale Shkoder – Velipoje; kjo rruge paraqitet me gjeresi optimale, e sistemuar, ne kushte e gjendje shume te mire shfrytezimi. 

Cmimi shkon nga 1,800,000 Leke ne 1,445,000 Leke

 

Harta

Fshati Rranxe, Shkodër

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu