Arë


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Veçori

15218m²
Sipërfaqja

15218m²
Sipërfaqje Trualli

3255
Zona Kadastrale

83,000,000
Leke

Certifikatë pronësie

Okazion

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga  83,700,000 All në  83,000,000All 

Prona me titullin Toke Are eshte me siperfaqe 15,218 m2. Ajo ndodhet pergjate Autostrades Tirane-Durres dhe ka akses te mundshem. Prona eshte e lire dhe pa ndertime siper.

Harta

Sallmane, Durrës

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu