Truall dhe Ndërtesë


 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13

Veçori

1825.745m²
Sipërfaqja

392.74m²
Sipërfaqje Trualli

1433m²
Sipërfaqje Ndertese

8603
Zona Kadastrale

100,000,000
Leke

Certifikatë pronësie

Okazion

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 151,000,000 All në 100,000,000 All

Prona ndodhet ne nje zone me përdorim kryesisht komercial dhe rezidencial dhe rrugët kryesore dhe dytësore të zonës janë të shtruara dhe të asfaltuara. Rruga Transballkanike kalon para hyrjes së ndërtesës. Pronat përbëjnë katin përdhe, të parë dhe të dytë e një ndërtese të re komerciale 5-kateshe.Kati perdhe 382 m2, 1 Korridor, 1 Ambjent Ekspozimi, 1 Ambjent Magazinimi, 3 Ambjente Zyrash dhe 1 tualet.Kati i pare me siperfaqe 617 m2, përbëhet nga 4 Korridore, 3 Ambjente Ekspozimi, 4 Ambjente, 2 Ambjente Zyrash dhe 2 tualete dhe 1 Ballkon.Kati i dyte eshte 434 m2,3 Korridore, 1 Ambjent Ekspozimi, 8 Ambjente dhe 1 tualet dhe 1 Ballkon.

Harta

Rr. Lef Sallata, 25 m ne anën jugore të Gjykatës së Apelit Vlorë, buze te rruges Transballkanike

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu