Truall ( Pikë Karburanti)


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Veçori

650m²
Sipërfaqja

650m²
Sipërfaqje Trualli

200m²
Sipërfaqje Ndertese

1527
Zona Kadastrale

10,000,000
Leke

Certifikatë pronësie

Okazion

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga   14,600,000All  në 10,000,000All 

Prona ndodhet ne nje largesi afro 1.5km ne lindje te qendres se qytetit te Librazhdit. Ajo eshte e pozicionuar ne veri te rruges nacionale Librazhd-Prrenjas, ne anen juglindore te rruges per ne fshatin Dragostunje.Prona ndodhet ne kryqezim te ketyre rrugeve, me pamje te hapur e komunikim te drejtperdrejte me rrugen nacionale.Prona ka pozicion shume te favorshem ne zone, ne lidhje me destinacionin dhe sherbimin qe ajo ofron si karburant.Tenda e karburantit ka formë drejtkëndore në plan me siperfaqe rreth 110m2, me dimensione 8m x 13.7m, me brinjën më të madhe pingul me aksin e autostrades.Ajo ka lartësi 4.8 m dhe është realizuar me konstruksion metalik, mbeshtetet mbi 4 kolona rrethore metalike.Tenda eshte e veshur me alukobond, dhe ka ndriçim te inkorporuar ne te.Nen tenden e karburantit janë vendosur 2 distributore karburanti. Njeri nga distributoret eshte me 6 pistoleta dhe tjetri me dy pistoleta Gjithashtu ne pjesen e truallit ku jane vendosur depozitat e karburantit ndodhen dy distributore perkatesisht me 8 pistoleta dhe me 4 pistoleta

Harta

Dragostunje, Librazhd

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu