Truall dhe Ndërtesë


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Veçori

101.14m²
Sipërfaqje Trualli

101.14m²
Sipërfaqje Ndertese

8533
Zona Kadastrale

6,000,000
Leke

Certifikatë pronësie

Per Shitje

Përshkrimi

Prona eshte truall+ndërtesë 2 kt dhe ndodhet në Lagjia "29 Nëntori", të qytetit të Fierit.Prona lokalizohet rreth 140 m në anën jugperëndimore të Shkollës Rajonale të Muzikës "Jakov Xoxa", rreth 290 m në anën verilindore të Gjykatës dhe rreth 190 m në anën verilindore të Shkollës "Andon Xoxa".Infrastruktura e zonës ku ndodhet prona objekt vlerësimi në përgjithësi është e mirë. Rrugët kryesore dhe dytësore të zonës janë të shtruara dhe të asfaltuara. "29 Nëntori", të qytetit të Fierit.Prona  ka një sipërfaqe trualli të regjistruar prej 101.14 m2, dhe sipërfaqja e njollës së ndërtimit është 101.14 m2 ne dykate.

Harta

L. 29 Nëntori,Fier

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu