Truall dhe Ndërtesë


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Veçori

530m²
Sipërfaqja

100m²
Sipërfaqje Trualli

86m²
Sipërfaqje Ndertese

8605
Zona Kadastrale

22,300,000
Leke

Certifikatë pronësie

Okazion

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 25,000,000 All në 22,300,000 All.

Prona ne shitje perbehet nga trualli 100 m2 dhe godine sherbimi 5 kateshe mbi te me siperfaqe 86 m2 per cdo kat.Cilesia e ndertimit dhe pozicionimi ne hyrje te qytetit te Vlores jane dy nga elementet pozitive te kesaj ndertese.Per cdo informacion mund te na kontaktoni.

Harta

Vlorë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu