Truall


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Veçori

2827m²
Sipërfaqja

2827m²
Sipërfaqje Trualli

0m²
Sipërfaqje Ndertese

3126
Zona Kadastrale

11,300,000
Leke

Certifikatë pronësie

Shitur

Përshkrimi

Prona Truall ndodhet në Fshatin Shëngjin, Lezhë, rreth 2.2 km larg Liqenit Kënallë. Trualli ka siperfaqe totale prej 2,827 m2.Në anën veriore të pronës paraqitet një ndërtesë e paregjistruar me sipërfaqe reth 83.73 m2Infrastrukura e zonës është e mirë. Nëpërmjet rrugës dytësore prona ka akses në Bulevardin ''Nënë Tereza'' e cila është e shtruar dhe e asfaltuar.Në afërsi të pronës ndodhet  Porti i Shëngjinit.Zona në të cilën ndodhet trualli është një zonë bregdetare me karakter rezidencial, komercial dhe turistik. Ndërtesat janë kryesisht vila banimi apo pushimi 2-4 kate, si dhe pallate të reja. 

Harta

Shëngjin, Lezhë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu